Maloprodaja

Reference

Mercator - Srbija

Mercator - Srbija

Mercatorovi centri širom Srbije su često veoma energetski neefikasni, zavise od daljinskog grejanja i imaju zastarele sisteme rasvete.

Interspar Center Vič, Resalta

Interspar Centar Vič - Slovenija

Klijent je želeo detaljno istraživanje energije i analizu zgrade u kojoj se nalazi trgovački centar, kao i detaljnu analizu troškova i potrošnje električne energije u poslednje 3 godine.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.