Obrazovne i državne institucije

Reference

Osnovna Škola Dobrepolje - Slovenija

Osnovna Škola Dobrepolje - Slovenija

Opština je koristila dva skupa i neefikasna kotla sirove nafte za grejanje osnovne škole i jednog obdaništa (2 x 230 kW). Škole troše 300 MWh energije godišnje.

Institut Jožef Stefan - Slovenija

Institut Jožef Stefan - Slovenija

InfraSUN postrojenje u institutu služi kao objekat za istraživanja, za demonstracije i testove novih naprednih solarno termalnih tehnologija.

Parish House Mengeš, Resalta

Parohijski Dom Mengeš - Slovenija

Parohijski Dom Mengeš je želeo da renovira i uvede novo daljinsko grejanje za svoje zgrade, neke od koje su bile skroz bez grejanja dok su druge koristile lož ulje.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.