Obrazovne i državne institucije

Reference

Ministry of Justice, resalta

Ministarstvo Pravde – Slovenija

Ministarstvo Pravde Republike Slovenije je u septembru 2016. godine raspisalo tender za javno privatno partnerstvo za energetsku sanaciju tri zgrade.

Žužemberk Elementary School, Resalta

Osnovna Škola Žužemberk – Slovenija

Osnovna škole opštine Žužemberk je koristila neprikladan kotao na mazut za potrebe grejanja.

Parish House Mengeš, Resalta

Parohijski Dom Mengeš - Slovenija

Parohijski Dom Mengeš je želeo da renovira i uvede novo daljinsko grejanje za svoje zgrade, neke od koje su bile skroz bez grejanja dok su druge koristile lož ulje.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.