Karijera u Resalti

Pridružite se Resalta timu

Prijavite se sada

Tim kompanije Resalta je porastao na preko 50 zaposlenih u roku od nekoliko godina. Mi nastavljamo da rastemo i uvek tražimo ljude sposobne za rešavanje teških problema i željom da pomognu u oblikovanju ekološkog sveta. Posvećeni smo stvaranju energičnog, angažovanog i prijatnog radnog okruženja za sve naše zaposlene.

Prijavite se sada

Ukoliko ste dinamičan, motivisan i vredan timski igrač koji je posvećen energetskoj efikasnosti i ukoliko biste želeli da radite na projektima širom regiona, molimo vas da proverite slobodna radna mesta i pošaljete nam svoj CV i prateće pismo. 

One file only.
200 MB limit.
Allowed types: pdf doc docx ppt pptx.
 
Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.