Autoindustrija

Reference

Melexis, Resalta

Melexis - Bugarska

Melexis je globalni snabdevač mikro-elektronskih poluprovodničkih rešenja - jedan od pet svetskih lidera u automobilskim poluprovodničkim senzorima, kao i vodeći igrač u integrisanim kolima za vožnju motornih vozila, mrežno povezivanje automobila i bežičnu komunikaciju.

GKN Driveline, Resalta

GKN Driveline - Slovenija

Klijent je snosio visoke troškove za centralno grejanje i planirao je proširenje proizvodnog prostora koje bi dodatno povećalo troškove.

Adria Mobil, Resalta

Adria Mobil – Slovenija

Klijent nije imao sistem za hlađenje ambijentalnog vazduha u proizvodnoj hali i koristio je prirodan gas za grejanje.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.