Hoteli i banje

Reference

Hotel Histrion, Resalta

Hotel Histrion - Slovenija

Hotel je koristio za hlađenje dva čilera kombinovanog kapaciteta 590 kW, sa četvorosmernim cevovodnim sistemom, a za grejanje kotao na ekstra lako lož ulje.

Hotel San Simon - Slovenija

Hotel San Simon - Slovenija

Hotel San Simon koristio je rasipan kotao na mazut i hidraulični sistem sa lošom izolacijom, i zastareli i neefikasan čiler, za potrebe grejanja i hlađenja.

Sava Hoteli, Radenci Hotel & Spa/Ultrafiltration, resalta

Sava Hoteli, Terme Radenci/Ultrafiltracija - Slovenija

The client wanted to reduce water expenses, optimize filtration and become environmentally friendly.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.