Čime se bavimo

Naša misija

Mi rešavamo probleme za naše klijente. Maksimiziranjem energetske efikasnosti, možemo smanjiti troškove proizvodnje, smanjiti emisije CO2, poboljšati udobnost za zaposlene i posetioce, a što je najvažnije pomoći vam da uštedite novac. Razvijamo projekte energetske efikasnosti zasnovane na detaljnoj analizi vaše potrošnje i potreba, a onda naš tim inženjera realizuje projekte u kratkom roku i sa minimalnim poremećajem vašeg poslovanja. Mi održavamo i upravljamo opremom instaliranom tokom trajanja ugovora koji potpisujete sa nama.

Mi donosimo konkretne rezultate bez ulaganja sa vaše strane, jer pored svih inženjerskih radova koje izvodimo i samog koncipiranja projekta, mi obezbeđujemo i finansiranje. Investicija nam se vraća od dela uštede koju vi ostvarite zahvaljujući poboljšanoj energetskoj efikasnosti i smanjivanju troškova.

Resalta takođe razvija projekte obnovljive energije velikih razmera. Naš cilj je da podstaknemo korišćenje energije iz obnovljivih izvora u svakoj zemlje u kojoj poslujemo. U kombinaciji sa našim trudom da povećamo energetsku efikasnost za kompanije i javne institucije, mi se borimo za očuvanje životne sredine za buduće generacije.
Možete saznati više o raznovrsnosti usluga koje nudimo i kako vam pomažemo u postizanju vaših energetskih ciljeva ispod.
 

Smanjujemo vaš utrošak energije
Smanjujemo vaš utrošak energije
Finansiramo vaš projekat energetske efikasnosti
Finansiramo vaš projekat energetske efikasnosti
Smanjujemo emisije CO2
Smanjujemo emisije CO2
Razvijamo vaš projekat obnovljive energije
Razvijamo vaš projekat obnovljive energije

Smanjujemo vaš utrošak energije

Naš cilj je da identifikujemo, finansiramo i primenimo odgovarajuća rešenja koja će našim klijentima omogućiti da minimiziraju troškove energije, optimizuju svoje proizvodne procese gde je to moguće i postignu najviše moguće uštede.

 

Resalta može smanjiti troškove energije za grejanje, hlađenje, struju , rasvetu, proizvodnju pare, komprimovanog vazduha i još mnogo toga.

reduce energy costs

Finansiramo vaš projekat energetske efikasnosti

Svaki klijent kojem se obraćamo je zainteresovan da postane energetski efikasniji i održiviji, ali mnogima nedostaju resursi koji su potrebni za ulaganje u zahtevane projekte. Mi finansiramo projekte svojih klijenata, bilo da su iz javnog ili privatnog sektora, koji nam zatim otplaćuju uštedom koju ostvare.

 

Od prvog dana kada projekat postaje operativan, naši klijenti dobijaju određeni procenat uštede, bez ikakvog ulaganja iz sopstvenog budžeta. Kada istekne ugovor sa Resaltom, oni mogu uživati u punom iznosu uštede koju generiše projekat.

Financing

Smanjujemo emisije CO2

Većina naših rešenja zavisi od obnovljivih izvora energije. Prelazak sa fosilnih goriva na obnovljive izvore energije jedan je od najbržih načina da se postigne ušteda i poboljša efikasnost, da ne pominjemo i postizanje ekoloških ciljeva.

 

Čak i u slučajevima kada je prelazak već delimično učinjen, nova napredovanja u tehnologiji znače da su bolja i efikasnija rešenja uvek dostupna.

 

Smanjene emisije CO2 imaju pozitivan uticaj na životnu sredinu i na kvalitet života zajednice u kojoj se nalazite. 

reduce co2 emissions

Razvijamo vaš projekat obnovljive energije

Potpuno posvećeni očuvanju životne sredine za buduće generacije i podsticanju ekološkog razvoja, mi razvijamo projekte obnovljive energije velikog obima u raznolikim oblastima: kogeneracija toplotne i električne energije, biogas postrojenja, postrojenja za deponijski gas, korišćenje geotermalne energije upotrebom toplotnih pumpi i još mnogo toga. 

 

Koristimo svoju veliku stručnost nalazeći najoptimalnije projekte koji treba da se razviju i implementiraju na svakoj lokaciji kako bi se iskoristili prirodni resursi na energetski najefikasniji i najodrživiji način. 

 

Pored razvijanja projekata, mi ih finansiramo, implementiramo, vršimo izgradnju i kada su završeni, vodimo računa o radu i održavanju. 
 

renewable energy project

 

ESCO model

Otkrijte više o mogućnostima finansiranja za privredne klijente.

JPP model

Otkrijte više o mogućnostima finansiranja za javni sektor.

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.