Industrije

Kompanija Resalta ima odličan tim inženjera sa dugogodišnjim raznolikim iskustvom na osnovu kojeg rešavaju različite probleme za različite klijente.

Ovo je posebno korisno s obzirom na to da se mi ne ograničavamo na rad u okviru jedne industrije već rešavamo energetske probleme različitih klijenata. 

Svaki klijent se razlikuje od drugog, i svaki projekat je jedinstven. Dole možete pronaći pregled glavnih sektora u okviru kojih radimo, zajedno sa našim razumevanjem specifičnih potreba i izazova koji se mogu javiti unutar svakog.

Ovaj spisak nije konačan – slobodno nam se obratite čak i ako ne možete da nađete svoj sektor među onima koji su navedeni dole. 

Industrial Resalta
Industrija
Javni sektor
Ugostiteljstvo i poslovni centri
Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Sve
Industrija
Autoindustrija, Resalta

Autoindustrija

Resalta nudi specijalizovana rešenja koja zadovoljavaju energetske zahteve u automobilskoj industriji.

Proizvodnja i prerada, Resalta

Proizvodnja i prerada

Resalta sarađuje sa proizvodnom i prerađivačkom industrijom kako bi stvorila rešenja koja ne samo poboljšavaju energetsku efikasnost, već i optimiziraju procese i skraćuju proizvodne cikluse.

Prehrambena industrija, Resalta

Prehrambena industrija

Iskustvo Resalte znači da može pružiti najbolja specijalizovana rešenja za poboljšanje energetske efikasnosti u prehrambenoj industriji.

Finansiranje

Finansiranje

Resalta obezbeđuje finansiranje za industrijske klijente koji žele da poboljšaju svoju energetsku efikasnost, pored razvoja projekta, implementacije, rada i održavanja.

Javni sektor
Finansiranje

Finansiranje

Resalta pruža javnim klijentima finansiranje, uzimajući na sebe sve srodne rizike i garantujući štednju.

Gerontološki centri, Resalta

Gerontološki centri

Resalta ima veliko iskustvo u poboljšanju energetske efikasnosti za gerontološke centre pružanjem održivih, efikasnih i pouzdanih rešenja.

Obrazovne i državne institucije, Resalta

Obrazovne i državne institucije

Resalta se ponosi na svoja rešenja za javne institucije kojima povećavava energetsku efikasnost, ali i udobnost zaposlenih i posetioca.

Opštine i gradovi  Resalta

Opštine i gradovi

Resalta je povereni privatni partner koji pruža rešenja javnim klijentima za poboljšanje energetske efikasnosti i očuvanje životne sredine.

Ugostiteljstvo i poslovni centri
Finansiranje

Finansiranje

Resalta može da finansira vaš projekat energetske efikasnosti, bez uticaja na vaš bilans stanja.
 

Uslužne kompanije i poslovne zgrade, Resalta, industrije

Uslužne kompanije i poslovne zgrade

Resalta nudi raznovrsna rešenja namenjena servisnim kompanijama i poslovnim klijentima, maksimizujući energetsku efikasnost.

Maloprodaja

Maloprodaja

Resalta može osigurati da vaš maloprodajni centar ima efikasne sisteme za hlađenje, grejanje i osvetljenje, omogućavajući vašim posetiocima da kupuju u prijatnom i komfornom ambijentu.

Hoteli i banje

Hoteli i banje

Resalta nudi niz rešenja za sektor ugostiteljstva: poboljšanje energetske efikasnosti i smanjenje troškova bez ometanja operacija.

Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Deponijski gas

Deponijski gas

Resalta pomaže javnim i privatnim klijentima da iskoristi potencijal deponija kao obnovljivih izvora energije.

Biogas

Biogas

Resalta pomaže komercijalnim i javnim klijentima da koriste biogas, prirodni nusproizvod tretmana otpadnih voda, deponija i otpadaka životinjskog otpada, kao vid obnovljive energije.

Solarna energija

Solarna energija

Kompanija Resalta je razvila, instalirala, finansirala i održava sisteme solarne energije širom jugoistočne Evrope, uključujući inovativne industrijske i javne sisteme solarne energije. 

Kogeneracija toplotne i električne energije, Resalta

Kogeneracija toplotne i električne energije

Današnja tehnologija omogućava istovremenu proizvodnju toplotne i električne energije zahvalјujući procesu pod nazivom kogeneracija ili kombinovana proizvodnja toplotne i električne energije (CHP). 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.