Industrije

Kompanija Resalta ima odličan tim inženjera sa dugogodišnjim raznolikim iskustvom na osnovu kojeg rešavaju različite probleme za različite klijente.

Ovo je posebno korisno s obzirom na to da se mi ne ograničavamo na rad u okviru jedne industrije već rešavamo energetske probleme različitih klijenata. 

Svaki klijent se razlikuje od drugog, i svaki projekat je jedinstven. Dole možete pronaći pregled glavnih sektora u okviru kojih radimo, zajedno sa našim razumevanjem specifičnih potreba i izazova koji se mogu javiti unutar svakog.

Ovaj spisak nije konačan – slobodno nam se obratite čak i ako ne možete da nađete svoj sektor među onima koji su navedeni dole. 

Industrial Resalta
Industrija
Javni sektor
Ugostiteljstvo i poslovni centri
Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Sve
Industrija
Prehrambena industrija, Resalta

Prehrambena industrija

Iskustvo Resalte znači da može pružiti najbolja specijalizovana rešenja za poboljšanje energetske efikasnosti u prehrambenoj industriji.

Proizvodnja i prerada, Resalta

Proizvodnja i prerada

Resalta sarađuje sa proizvodnom i prerađivačkom industrijom kako bi stvorila rešenja koja ne samo poboljšavaju energetsku efikasnost, već i optimiziraju procese i skraćuju proizvodne cikluse.

Autoindustrija, Resalta

Autoindustrija

Resalta nudi specijalizovana rešenja koja zadovoljavaju energetske zahteve u automobilskoj industriji.

Finansiranje

Finansiranje

Resalta obezbeđuje finansiranje za industrijske klijente koji žele da poboljšaju svoju energetsku efikasnost, pored razvoja projekta, implementacije, rada i održavanja.

Javni sektor
Opštine i gradovi  Resalta

Opštine i gradovi

Resalta je povereni privatni partner koji pruža rešenja javnim klijentima za poboljšanje energetske efikasnosti i očuvanje životne sredine.

Obrazovne i državne institucije, Resalta

Obrazovne i državne institucije

Resalta se ponosi na svoja rešenja za javne institucije kojima povećavava energetsku efikasnost, ali i udobnost zaposlenih i posetioca.

Gerontološki centri, Resalta

Gerontološki centri

Resalta ima veliko iskustvo u poboljšanju energetske efikasnosti za gerontološke centre pružanjem održivih, efikasnih i pouzdanih rešenja.

Finansiranje

Finansiranje

Resalta pruža javnim klijentima finansiranje, uzimajući na sebe sve srodne rizike i garantujući štednju.

Ugostiteljstvo i poslovni centri
Uslužne kompanije i poslovne zgrade, Resalta, industrije

Uslužne kompanije i poslovne zgrade

Resalta nudi raznovrsna rešenja namenjena servisnim kompanijama i poslovnim klijentima, maksimizujući energetsku efikasnost.

Maloprodaja

Maloprodaja

Resalta može osigurati da vaš maloprodajni centar ima efikasne sisteme za hlađenje, grejanje i osvetljenje, omogućavajući vašim posetiocima da kupuju u prijatnom i komfornom ambijentu.

Hoteli i banje

Hoteli i banje

Resalta nudi niz rešenja za sektor ugostiteljstva: poboljšanje energetske efikasnosti i smanjenje troškova bez ometanja operacija.

Finansiranje

Finansiranje

Resalta može da finansira vaš projekat energetske efikasnosti, bez uticaja na vaš bilans stanja.
 

Proizvodnja energije iz obnovljivih izvora
Deponijski gas

Deponijski gas

Resalta pomaže javnim i privatnim klijentima da iskoristi potencijal deponija kao obnovljivih izvora energije.

Biogas

Biogas

Resalta pomaže komercijalnim i javnim klijentima da koriste biogas, prirodni nusproizvod tretmana otpadnih voda, deponija i otpadaka životinjskog otpada, kao vid obnovljive energije.

Solarna energija

Solarna energija

Kompanija Resalta je razvila, instalirala, finansirala i održava sisteme solarne energije širom jugoistočne Evrope, uključujući inovativne industrijske i javne sisteme solarne energije. 

Kogeneracija toplotne i električne energije, Resalta

Kogeneracija toplotne i električne energije

Današnja tehnologija omogućava istovremenu proizvodnju toplotne i električne energije zahvalјujući procesu pod nazivom kogeneracija ili kombinovana proizvodnja toplotne i električne energije (CHP). 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.