Proizvodnja i prerada

Reference

Gorenje/Lighting, Resalta

Gorenje/Rasveta - Slovenija

Gorenje je imao stare i oštećenje svetiljke u industrijskim halama, a nivo svetlosnog fluksa nije bio prilagođen industrijskim standardima.

Silkem, Resalta

Silkem – Slovenija

Klijent je koristio stare merače iz 50ih godina bez sistema komunikacije.

Gorenje/CHP, Resalta

Gorenje/Kogeneracija - Slovenija

Fabrike Gorenja u Velenju su koristile kogeneraciju (CHP) na prirodan gas za snabdevanje toplotnom energije, sa 880 kW kapaciteta toplotne energije i 654 kW električne energije.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.