Proizvodnja i prerada

Reference

Gorenje/EMS, Resalta

Gorenje/Upravljanje energijom - Slovenija

Klijent je svakog meseca ručno obavljao pregled potrošnje energije sa nekoliko merača. Klijent je hteo automatsko skupljanje podataka o potrošnji vode, toplotne energije, struje, kompresovanog vazduha i gasa.

Fragmat, Resalta

Fragmat – Slovenija

Klijent koristi komprimovani vazduh u svojoj proizvodnji hidroizolacionih i izolacionih materijala.

Orgachim, Resalta

Orgachim – Bugarska

Orgachim je jedna od najvećih hemijskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja proizvodi hemikalije i prevlake specijalnih proizvoda, a nalazi se u Ruseu u Bugarskoj.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.