Ko smo mi

Kompanija Resalta je osnovana 2011. sa ciljem da postane vodeći pružalac energetskih usluga u regionu. Za šest godina zabeležili smo neverovatan rast, stekli bogato iskustvo i pomogli bezbrojnim kompanijama i javnim institucijama da snize troškove energije, poboljšaju energetsku efikasnost i smanje emisiju ugljenika. Naš cilj ostaje nepromenjen i mi nastavljamo sa diversifikacijom našeg portfolija usluga kako bismo dosledno nudili najbolja rešenja za energetske izazove naših klijenata.

Who we are, Resalta

Naša misija

Naša misija je da svim našim klijentima obezbedimo inovativna, tehnološki napredna i pouzdana rešenja u oblasti energetskih usluga, koja snažno poboljšavaju njihovu poslovnu konkurentnost, energetsku efikasnost i odnos prema zaštiti životne sredine.

 

Naši stručnjaci, brojna različita iskustva i akcije usmerene ka pozitivnim rezultatima potvrđuju našu posvećenost.

Naše prisustvo

Prisutni smo širom centralne i istočne Evrope, razvijajući projekte obnovljive izvore energije i poboljšavajući energetsku efikasnost gde god je to potrebno. 

Zašto izabrati kompaniju Resalta

Garancija uštede

Jedina prava mera uspeha naših projekata su uštede koje ostvaruju naši klijenti. Kao pouzdani partner, mi u kompaniji Resalta garantujemo našim klijentima ove uštede i precizno ispunjavamo svoja obećanja.

Tehnološka neutralnost

Ne zavisimo od bilo kog pojedinačnog dobavljača opreme ili tehnologije, tako da smo sigurni da našim klijentima uvek nudimo najbolju dostupnu tehnologiju prilagođenu njihovim specifičnim potrebama.

Raznovrsna stručnost

Naši članovi tima su dokazani stručnjaci u velikom broju različitih oblasti, sa dragocenim regionalnim iskustvom. To nam omogućava da ponudimo svojim klijentima širok spektar specijalizovanih energetskih usluga.

Inovacije

Inovacija je od suštinskog značaja za kompaniju Resalta. Naša rešenja su prilagođena svakom pojedinačnom projektu i koristimo najnovije tehnologije i sve resurse koji su nam na raspolaganju kako bismo pružili najbolјa rešenja i prevazišli čak i najveće izazove.

Ekološka odgovornost

Održivost, smanjenje CO2 i zaštita životne sredine klјučni su faktori u našem radu. Nastojimo da budemo sigurni da projekti koje izrađujemo i mere koje sprovodimo pomažu ne samo našim klijentima već i širim zajednicama i njihovom okruženju u celini, stvarajući čistu energiju koja će trajati dug niz godina.

Nezavisnost

Resalta ima snažnu podršku i višegodišnje iskustvo i stručnost, ali mi održavamo fleksibilan, odgovoran i prilagodlјiv način razmišlјanja. Naša nezavisnost omogućava nam da budemo brzi i efikasni kako bismo na najbolјi način zadovolјili potrebe svojih klijenata, u kratkom vremenskom okviru i uz obezbeđivanje prilagođenih rešenja.

Akcionari

Dioničarji, Resalta

Naša akcionarska struktura sastoji se od vodećih međunarodnih kompanija, kao i fondova privatnog kapitala koji svedoče o našoj profesionalnosti i finansijskoj podršci i sposobnosti da ispunimo sva naša obećanja.

Energetika Ljubljana European Investment Fund & SID Banka BlackPeak PS logo

Naš tim

Ključ uspeha bilo koje kompanije jesu njeni ljudi. Kompanija Resalta se od samog osnivanja starala o tome da angažuje i zadrži najbolje stručnjake u svojim oblastima, od inženjerstva do finansija i marketinga.

Ova jedinstvena kombinacija talentovanih i vrednih ljudi omogućava nam da na najbolji mogući način pružamo usluge svojim klijentima. 

Karijera

Ukoliko ste dinamičan, motivisan i vredan timski igrač koji je posvećen energetskoj efikasnosti i ukoliko biste želeli da radite na projektima širom regiona, molimo vas da proverite slobodna radna mesta i pošaljete nam svoj CV i prateće pismo. 

One file only.
64 MB limit.
Allowed types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
 
Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.