Opštine i gradovi

Reference

Petrovac na Mlavi municipality, Resalta

Opština Petrovac na Mlavi - Srbija

Petrovac na Mlavi je grad u centralnoj Srbiji. Sistem javnog osvetljenja je bio zastareo i opština je odlučila da raspiše tender za javno privatno partnerstvo radi njegove modernizacije.

Grad Ljubljana - Slovenija

Grad Ljubljana - Slovenija

Javni tender za energetsku obnovu gradske opštine Ljubljana obuhvatao je 49 zgrada, među kojima su osnove škole, vrtići, biblioteke, kulturne ustanove, domovi zdravlja, sportski centri i administrativne zgrade.

Ada Municipality – Serbia

Opština Ada - Srbija

Opština Ada u Srbiji broji 16.000 stanovnika i raspisala je javni tender za rasvetu kako bi smanjila troškove energije za javnu rasvetu.

Želite li da vidite još?

Download our case brochure.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.