Pravno obaveštenje

Informacije sadržane na ovoj web stranici služe samo za opšte informacije. Informacije pruža Resalta d.o.o. i dok nastojimo da informacije budu tačne i ažurne,  ne dajemo nikakve izjave ili garancije bilo koje vrste, eksplicitne ili implicitne, o potpunosti, tačnosti, pouzdanosti, podobnosti ili dostupnosti informacija, proizvoda, usluga ili srodnih grafika sadržanih na web lokaciji u bilo koje svrhe. Stoga je svako oslanjanje na takve informacije  isključivo na sopstveni rizik. Informacije koje se nalaze  na web stranici ne treba koristiti kao zamenu za konsultacije sa energetskim, inženjerskim, finansijskim ili drugim konsultantima. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku ili preduzmete  bilo kakvu akciju, konsultujte se sa savetnikom iz Resalte.
Resalta d.o.o. i njene partnerske kompanije, agenti ili zaposleni u njima, ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, indirektni ili posledični gubitak ili štetu ili bilo koji gubitak ili štetu koja proizilazi iz gubitaka podataka ili profita koji proizlaze iz ili u vezi sa korišćenjem ove internet stranice.
Putem ove web stranice možete da se povežete i s drugim web stranicama koje nisu pod kontrolom Resalta d.o.o . Mi nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnošću tih web stranica. Uključivanje bilo kojih veza s drugim web stranicama ne podrazumeva nužno preporuku ili odobravanje stavova iznetih u njima.
Čine se svi napori kako bi ova web stranica održala i radila bez problema. Međutim, Resalta d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost i neće biti odgovorna za to ako je web stranica privremeno nedostupna zbog tehničkih problema van naše kontrole.

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.