Grad Kruševac - Srbija

Rezultati projekta
80

%

uštede po isteku ugovora

Smanjenje ukupnog električnog kapaciteta za

1.308

kW

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Kruševac je grad u Srbiji koji je takođe sedište opštine koja obuhvata 101 naselje i ima ukupno 128.000 stanovnika.

Sistem javnog osvetljenja je bio zastareo i grad je raspisao tender za javno privatno partnerstvo koje bi ga modernizovalo u naseljima oko grada.

Resalta je dobio tender zajedno sa tehničkim partnerom Elios.
 

Resalta rešenje

Resalta će zameniti 12.545 starih svetiljki sa 12.545 energetski efikasnih Phillips i Schreder LED svetiljki.

Svetiljke su pažljivo odabrane prema fotometrijskim merenjima da ispune sve uslove grada i okolnih naselja.

Resalta će takođe zameniti zastarele sisteme paljenja i gašenja javnog osvetljenja u svih 330 trafo stanica u opštini, sa automatizovanim sistemom regulisanim astronomskim satom koji je podešen prema uslovima u Kruševcu.

Sistem će omogućiti uštede na energiji kao i potrebnih 4.000 radnih sati godišnje (sva svetla će se paliti i gasiti u isto vreme).

JPP ugovor traje 12 godina, a Resalta pruža garanciju na opremu za osvetljenje dodatne 3 godine.

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.