Melexis - Bugarska

Rezultati projekta

Sistem instaliran u kratkom roku bez ometanja poslovanja

Novi, efikasni sistem hladjenja

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Melexis je globalni snabdevač mikro-elektronskih poluprovodničkih rešenja - jedan od pet svetskih lidera u automobilskim poluprovodničkim senzorima, kao i vodeći igrač u integrisanim kolima za vožnju motornih vozila, mrežno povezivanje automobila i bežičnu komunikaciju.

Melexisov objekat za razvoj i istraživanja u Sofiji je imao hitnu potrebu za novim sistemom hlađenja da zameni kvarni stari sistem.
 

Resalta rešenje

Resalta je obezbedio trenutno privremeno rešenje za poboljšanje funkcionisanja sistema hlađenja u tehnološke svrhe u objektu Melekis.

U cilju pružanja neposredne podrške, inženjeri Resalta radili su u vrlo kratkom roku kako bi obezbedili adekivatan i efikasan sistem hlađenja, kako bi se omogućilo da Melekis nastavi sa svojim osnovnim poslovanjem neometano. 
 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.