GKN Driveline - Slovenija

Rezultati projekta

Godišnja ušteda:

30.000

EUR

28

%

smanjenja troškova za grejanje

Smanjenje CO2 emisija za 

840

t

godišnje

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Klijent je snosio visoke troškove za centralno grejanje i planirao je proširenje proizvodnog prostora koje bi dodatno povećalo troškove.

Klijent je hteo da smanji troškove za energiju i da postane energetski nezavistan, a da u isto vreme ima pouzdan sistem grejanja i da radnicima omoguća potpuno bezbedne radne uslove.
 

Resalta rešenje

Dva nova kotla na prirodan gas od po 550 kW su instalisani, sa svim potrebnim karakteristikama za optimalni performans kotlarnice.

Resalta je takođe postavio gasne linije, podele i sistem protivpožarne zaštite. Efikasnost kotla je 95%. 
Resalta prodaje toplotnu energiju klijentu, nadgleda postrojenje kroz centralni kontrolni sistem (sa pristupom internetu) u pravom vremenu i održava kotlarnicu.

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.