Telekom Slovenija - Slovenija

Rezultati projekta

Energetski izveštaj sa preporukama i mogućim merama za uštede

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Resalta je sproveo preko 100 proširenih energetskih pregleda objekata u industrijskom, komercijalnom i javnom sektoru. 

Telekom Grupa je izabrala Resalta na osnovu odličnih referenci među velikim kompanijama i ponude za energetski menadžment u skladu sa standardom ISO 50.001.

Telekom Slovenija je zatražio sveobuhvatne energetske revizije za tri od svojih objekata: Telekom Stegne, Telekom Koper i Telekom Golovec (Celje).

Resalta rešenje

Sveobuhvatna energetska revizija pokazala je da je Telekom Slovenija izabrao sistematski pristup poboljšanju energetske efikasnosti. Menadžment je svestan da dobro izveden energetski pregled predstavlja osnovu za efikasno poboljšanje sistema upravljanja energijom, što je sredstvo za stalno poboljšanje energetske efikasnosti i smanjenje potrošnje energije, što osigurava niže troškove energije.

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.