Gorenje/Rasveta - Slovenija

Rezultati projekta

Smanjenje potrošnje struje za osvetljenje za

66

%

Smanjenje CO2 emisija za

283

t

godišnje

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Gorenje je imao stare i oštećenje svetiljke u industrijskim halama, a nivo svetlosnog fluksa nije bio prilagođen industrijskim standardima. 

Klijent je tražio priliku da ostvari uštede bez značajnih investicija. Pre modernizacije, prosečna starost svetiljki je bila 20 godina.
 

Resalta rešenje

Modernizacija sistema osvetljenja, instalacija visoko efikasnih fluorescentnih svetiljki, protokola merenja i inteligentnih sistema smanjenja svetla u šest industrijskih hala. 

Sistemi osvetljenja u svim industrijskim halama su potpuno obnovljeni u dve faze.

Pored finansijske uštede, Resalta takođe vrši održavanje tokom trajanja ugovora koje omogućava da sistem rasvete radi u optimalnim uslovima.
 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.