Opština Petrovac na Mlavi - Srbija

Rezultati projekta
78.8

%

uštede po isteku ugovora

Smanjenje ukupnog električnog kapaciteta za

165

kW

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Petrovac na Mlavi je grad u centralnoj Srbiji. Sistem javnog osvetljenja je bio zastareo i opština je odlučila da raspiše tender za javno privatno partnerstvo radi njegove modernizacije.

Resalta je dobio tender zajedno sa tehničkim partnerom Elios.

Resalta rešenje

Resalta rešenje je bilo zamena 1.521 starih svetiljki sa 1.426 LED svetiljki i 50 halogenih svetiljki. 

Resalta će takođe zameniti zastarele sisteme paljenja i gašenja javnog osvetljenja u svih 36 trafo stanica u opštini, sa automatizovanim sistemom koji će omogućiti viši stepen energetske efikasnosti.

JPP ugovor traje 12 godina, a Resalta pruža javnom partneru dodatne 3 godine garancije na opremu za osvetljenje.

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.