Hotel Putnik - Srbija

Rezultati projekta

Smanjenje CO2 emisija

Visoko efikasan, pouzdan sistem za grejanje celog hotela i objekata

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Hotel Putnik se nalazi na Kopaoniku, najpopularnijoj srpskoj zimskoj destinaciji. Zbog promene vlasništva, hotel se potpuno renovira kako bi se nivo usluge poboljšao i modernizovao. 

Klijent je tražio partnera s iskustvom u obnovljivim izvorima energije i ugostiteljskom industrijom. 
 

Resalta rešenje

Resalta će obezbediti hotelu Putnik prelaz sa lož ulja na kotlove na biomasu lokalnog izvorišta.

Dva kotla kombinovanog kapaciteta 720 kW su instalisani, zajedno sa pouzdanim sistemom za isporuku i doziranje drvenog čipa. Kotlovi će snabdevati objekat sa toplotnom energijom iz obnovljivih izvora.
 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.