Orgachim – Bugarska

Rezultati projekta

Decentralizovani sistem grejanja omogućava fleksibilnost i bolju kontrolu troškova energije

Eliminacija gubitaka prenosa toplote

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Orgachim je jedna od najvećih hemijskih kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja proizvodi hemikalije i prevlake specijalnih proizvoda, a nalazi se u Ruseu u Bugarskoj.

Orgachim je pokrenuo veliku obnovu sistema grejanja u svojim proizvodnim i skladišnim objektima u cilju poboljšanja energetske efikasnosti, povećanja pouzdanosti sistema i poboljšanja udobnosti u svim objektima. 
 

Resalta rešenje

Resalta će decentralizovati postojeći sistem grejanja za proizvodne i skladišne objekte Orgachim-a u Ruseu, redizajniranjem i popravkom tamo gde je to izvodljivo, kao i sa primenom mera energetske efikasnosti, uključujući gasne kotlove, gasne uređaje za grejanje, krovnu izolaciju itd.

Projekat će se odvijati u nekoliko faza.

Nastala ušteda potiče od smanjenja gubitaka prenosa i primenjenih optimizacija sistema.
 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.