Šumi Bonboni – Slovenija

Rezultati projekta

Godišnja ušteda:

17.000

EUR

Kogeneracija toplotne i električne energije

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Klijent je koristio prirodan gas kao izvor energije za grejanje svojih objekata. 

Potrebna toplotna energija je iznosila 1.703 MWh godišnje. 
Klijent je hteo najnižu moguću cenu toplotne energije.
 

Resalta rešenje

Resalta je uradio analizu potrebe za toplotnom energijom kako bi ustanovio odgovarajuću veličinu potrebne kogeneracijske jedinice na prirodan gas.

Resalta je instalisao dve jedinice sa pojedinim kapacitetom električne energije od 20 kW i 40 kW toplotne energije.

Resalta prodaje toplotnu i električnu energiju klijentu, nadgleda postrojenja kroz centralni kontrolni sistem (sa pristupom internetu) u pravom vremenu i održava kogeneracijske jedinice.
 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.