Resalta kao CDP akreditovani pružalac rešenja

Resalta se pridružila akreditovanoj mreži pružalaca usluga za smanjenje emisija ugljenika (ugljeničnog otiska) CDP organizacije.

CDP je međunarodna neprofitna organizacija koja upravlja globalnim sistemom otkrivanja podataka za više od 13.000 kompanija i 1.100 gradova, zemalja i regiona širom sveta. CDP je prepoznat kao zlatni standard za izveštavanje o životnoj sredini sa najbogatijim i najsveobuhvatnijim skupom podataka o aktivnostima kompanija i gradova.

Resalta grupa, jedna od vodećih kompanija za energetske usluge u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, dobila je akreditaciju srebrnog partnera CDP-a za smanjenje ugljičnog otiska za Sloveniju, Češku, Hrvatsku, Srbiju, Mađarsku, Crnu Goru, Bugarsku i Rumunije.

CDP akredituje pružaoce usluga zaštite životne sredine koji mogu pomoći kompanijama u svim aspektima njihovog ekološkog puta, od analize klimatskog scenarija do formulisanja ekološke strategije, sa sigurnim vodosnabdevanjem i bez krčenja šuma.

Ovi akreditovani pružaoci usluga pomažu kompanijama da prikažu podatke CDP-u kako bi identifikovala nedostatke u njihovom ekološkom uticaju. CDP zatim zatvara ove praznine i identifikuje dalje mogućnosti za ove kompanije da postanu lideri u ekološkim aktivnostima.

Pol Robins, šef korporativnih partnerstava, CDP:

"Pridruživanje Resalte našoj mreži akreditovanih pruižaoca rešenja doneće dragocenu ekspertizu hiljadama kompanija koje koriste CDP da prikažu svoje podatke o životnoj sredini i pomognu im da primene vodeće mere upravljanja rizikom i smanje uticaje. Uvereni smo da će Resaltine mogućnosti biti korisne i drago nam je što možemo da ih akreditujemo kao cenjenog pružaoca usluga visokog kvaliteta."

Luka Komazec, direktor Resalte:

"Drago mi je što radim sa CDP-om da našim klijentima pružimo još bolje usluge i da ih pratimo na njihovom putu do nulte vrednosti. Ništa se ne može poboljšati ako se ne meri. Nadamo se da će ovo partnerstvo podstaći kupce da prate, mere i prikažu svoje emisije. Izveštavanje nam pomaže da održimo transparentnost i odgovornost, i ne sumnjam da će naši klijenti koji odluče da iskoriste naše prakse prikazivanja uticaja na životnu sredinu utvrditi da će njihov put ka neutralnosti  emisija ugljenika biti mnogo jasniji."

CDP
Ostanite u toku.

Prijavite se na novosti kompanije Resalta.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.