Osnovna Škola Brezovica - Slovenija

Rezultati projekta

Godišnja ušteda:

20.000

Kogeneracija toplotne i električne energije

Stanje pre ugovora i zahtevi klijenta

Klijent je koristio prirodan gas kao izvor energije za grejanje zgrade, trošeći 600 MWh energije godišnje. 
 

Resalta rešenje

Analiza potrošnje toplotne energije i instalacija jedinice kogeneracije (električne i toplotne energije) na prirodni gas odgovarajuće veličine.

Resalta je instalisao kogeneracijsku jedinicu električne snage 50 kW i toplotnog kapaciteta 80 kW. 

Resalta rukovodi postrojenjem, vrši održavanje i nadgleda sistem kroz centralni sistem kontrole u pravom vremenu i prodaje toplotnu i električnu energiju klijentu.
 

Želite li da vidite još?

Preuzmite našu brošuru.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.