GGE postaje Resalta

Posvećena povećanju energetske efikasnosti širom regiona, kompanija GGE je vaš dugogodišnji partner za energetsku efikasnost. Od početka poslovanja, sproveli smo veliki broj projekata sa klijentima iz javnog, industrijskog i komercijalnog sektora i sarađivali sa visoko cenjenim finansijskim i državnim institucijama, nevladinim i drugim organizacijama zainteresovanim za promovisanje energetske efikasnosti u našim zemljama. 

Naša misija je razvoj obnovljivih izvora energije i ušteda svake moguće jedinice energije, uz vođenje računa o tome da naši klijenti mogu da se oslone na neometane i efikasne energetske procese, sa niskim emisijama ugljenika. Ovo radimo već mnogo godina i nameravamo da tako i nastavimo u godinama koje su pred nama. 

Postoji, međutim, jedna promena. Kompanija GGE odlučila je da izvrši rebrendiranje kako bi bolje ukazala na svoj rast i ambicije, kao i na svoju poziciju na energetskom tržištu Jugoistočne Evrope. 

Naziv GGE prvobitno je označavao tri osnivačke kompanije: Gorenje, Geoplin i Energetika Ljubljana. Nažalost, naziv je nadživeo sopstvenu svrhu – ne samo da se promenila akcionarska struktura već su ambicije kompanije GGE sada prevazišle sva početna očekivanja. Kompanija se, zajedno sa svojim brendom, razvila izuzetno velikom brzinom. 
 

Naš novi naziv je Resalta. 

Resalta se odnosi na visoke rezultate kojima smo uvek težili u poslovanju sa partnerima i postizali u svemu što radimo. Novi logo i identitet brenda ukazuju na našu posvećenost održivosti i služiće da nas pokreće napred pomažući nam da izgradimo prepoznatljiv, snažan i pouzdan imidž. 

Naš tim ostaje nepromenjen, a članovi tima sa kojima ste sarađivali biće i dalje usredsređeni na izgradnju velike kompanije i postizanje vaših energetskih ciljeva. Nije se promenila ni naša misija, baš kao ni naš način poslovanja. Nastavićemo da služimo svojim klijentima i partnerima u najvećoj mogućoj meri i da radimo na povećanju energetske efikasnosti i razvoju obnovljivih izvora energije u regionu.

Ostanite u toku.

Prijavite se na novosti kompanije Resalta.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.