Resalta modernizovala rasvetu za bERS logistiku u Musačevu

Resalta je završila projekat obnove rasvete za bERS logistiku u njihovom objektu u Musačevu, Bugarskoj. Klijent je industrijski lider na polju logističkih usluga, uključujući skladištenje, otpremu i podršku e-trgovini, sa logističkim centrima širom Bugarske. Klijent je odlučio da renovira rasvetu u svom logističkom centru u Musačevu, u blizini Sofije, kako bi optimizirao efikasnost i smanjio troškove.

Kako bi kompanija ubrzala proces obnove i mogla da se fokusira na svoju osnovnu delatnost, rukovodstvo bERSa poverilo je projekat Resalti. Kroz ESCO model, Resalta je sprovela ceo projekat od faze dizajna do implementacije, obezbedila je finansiranje i vršiće održavanje nove opreme tokom trajanja ugovora.

Ukupno je zamenjeno 337 svetiljki LED svetiljkama, što smanjuje instalisani kapacitet osvetljenja sa 86 na 42 kW i tako ostvaruje godišnju uštedu od 375 MWh. Pored uštede energije i odgovarajućih finansijskih ušteda, sprovedene mere će i smanjiti emisije CO2 za 307 tona svake godine. Obnove rasvete su efikasan način da se smanji potrošnja energije i ostvare uštede: LED osvetljenje je energetski efikasno jer troši manje električne energije od fluorescentne alternative, sa dužim životnim rokom. Štaviše, značajno poboljšava kvalitet i intenzitet osvetljenja, pružajući povoljnije uslove za osoblje i klijente bERSa.

Resalta je vodeća nezavisna kompanija za energetske usluge u jugoistočnoj Evropi, koja je ostvarila preko 180 projekata za preko 120 klijenata. Dinamična, brzorastuća kompanija, Resalta sarađuje sa javnim i privatnim klijentima na finansiranju, projektovanju i realizaciji projekata koji smanjuju potrošnju energije kao i emisije CO2 dok smanjuju troškove energije i promovišu održivost. Osim što je prisutna u Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, Resalta se proširila i na Češku, Italiju i Poljsku, nudeći isti besprekorni kvalitet usluga širom centralne i jugoistočne Evrope.

Ostanite u toku.

Prijavite se na novosti kompanije Resalta.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.