Resalta završila projekat rashlađivanja sa Ruvelom u Bugarskoj

Resalta je završila još jedan projekat u Bugarskoj za distributera hrane Ruvela. Ruvela je porodična kompanija sa sedištem u Sofiji, koja trguje sa malim proizvođačima mleka i snabdeva velike trgovačke lance. Zbog povećanja poslovanja, potrebe za skladištenjem u Ruveli porasle su na oko 350 m2, što je povećalo njihove potrebe za hlađenjem.

Resalta je obezbedila rešenje tako što je instalirala tri nova rashladna uređaja sa sistemima za reciklažu otpadne toplote. Jedinice pokrivaju jednu skladišnu prostoriju srednje temperature i dve niskotemperaturne hladnjače. Svi sistemi su potpuno automatizovani i omogućavaju online praćenje. Osim što su visokoefikasne i automatizovane kroz multifunkcionalne mikroprocesore, jedinice će imati 15% veću potrošnju električne energije. Zahvaljujući sistemu rekuperacije otpadne toplote, 44 MWh električne energije će se uštedeti svake godine.

Povećani kapacitet rashladnog prostora će pomoći planovima proširenja klijenta, kao i smanjenju emisija CO2 za 85 tona godišnje.

Ostanite u toku.

Prijavite se na novosti kompanije Resalta.

Uslovi.

Prijavom na naš bilten slažete se da primate e-poštu od Resalta d.o.o. Cilj našeg biltena je da posetioce, partnere, klijente i širu javnost upoznamo sa radom kompanije Resalta, njegnim novim projektima, razvojem, predstojećim događajima kao i vestima o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Učestalost izdavanja biltena će biti najviše jednom mesečno, uz moguće izuzetke za neplanirane, ali važne vesti. Zadržavamo isključivo pravo da modifikujemo ili prekinemo izdavanje biltena, u bilo koje vreme i bez obaveštenja. Vašu privatnost shvatamo ozbiljno i nikada nećemo komunicirati ili prodavati vaše podatke trećim stranama. Možete se odjaviti od biltena u bilo kom trenutku.